Skip to content
375675237_680591677423462_3739220959444759219_n

Idrettens dag

Furnes Skiløperforening
Stortorget, Hamar

Velkommen til Idrettens dag 10. september

I forbindelse med Frivillighethelga 9. og 10. september på Stortorget i Hamar

Hopp-konkurranse:

I forbindelse med Idrettens dag, søndag 10. september, arrangerer Furnes Skiløperforening en frivillig hopp-konkurranse i 3. meters bakke på mini-ski.

Det blir deltakerpremie og uttrekkspremier (til en verdi av ca. kr. 7 000,-) fra våre samarbeidspartnere for alle som prøver vår hoppbakke på søndag.

Egen klasse for 15år og eldre.

 

Flere hopp gir økt vinnersjanse. 1 lodd pr. hopp.

Skriv opp navn og telefonnummer etter hvert hopp.

Maks 1 premie pr. deltaker.

Trekning tentativt kl. 15:30

Velkommen til Frivillighethelga, med Frivillighetstorget 9. september og Idrettens dag 10. september!

Er du nysgjerrig på hvilke fritidstilbud som finnes? Hamar kommune inviterer alle til Stortorget for å møte byens idrettsklubber, foreninger, lag og organisasjoner! Kanskje du finner en ny aktivitet eller sosial møteplass?

Bli inspirert på Stortorget

Lørdag 9. og søndag 10. september fyller vi Stortorget med idrettsklubber og organisasjoner som viser frem sine tilbud. Her kan du oppleve et stort mangfold av aktører, møte representanter fra de ulike organisasjonene, stille spørsmål og teste ut ulike aktiviteter. Du kan også få faglig påfyll med interessante og nyttige foredrag.

Målet med helgen er at alle, uansett alder og interesse skal få oppleve det fantastiske utvalget vi har i byen, og ansikt til ansikt stille de spørsmålene som trengs for å finne det tilbudet som passer aller best for nettopp DEG.

Idrettens dag søndag 10. september

Søndag klokka 12 til 15 kan du møte idrettslag og –klubber og høre mer om hvilke tilbud de har! Kom innom stands, test ut aktiviteter og se om du finner noe som passer for deg.

Her finner du alt fra håndball, kunstløp, bandy, ski, seiling, sykling, svømming, judo, tennis, basketball, dans og orientering. Bueskyting, e-sport og brettspill er også noe du kan oppleve.

Furnes Skiløperforening stiller med hoppbakke

IMG_00121
IMG_00301
IMG_00341
IMG_90551

Føler du deg spretten kan vi friste med egen hoppbakke!

Frivillighetstorget lørdag 9. september

Lørdag klokka 12 til 15 kan du møte frivillige lag, foreninger og organisasjoner og se hvilke tilbud og sosiale møteplasser du kan delta på i Hamar.

Prøv deg på ulike instrumenter, spill trommer digitalt, opplev Hamars historie, musikk, korsang og dans for å nevne noe

Velkommen til Frivillighethelga 9. og 10. september

Våre samarbeidspartnere:

Legg inn en kommentar