Skip to content

Klubbklær

Screenshot 2022-11-12 214939

Treningsklær fra Trimtex

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team-shoppen er stengt.

Kom og prøv klubbklærVi gjentar suksessen med klubbklær fra Trimtex. Overtreksdress i Pulse 2.0 serien er en bedre og mer funksjonell dress på alle måter. Ikke minst bedre egnet til barn. Litt varmere, samtidig som den puster bedre, og har en bedre passform. Utseende/design på dress vil være så å si helt identisk med tidligere modeller.
Inne på nettsidene til Trimtex (lenke «Nettbutikk») velger du «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.


Aktiveringskode/ teamkode:

FurnesSkiløperforening2022


Teamshop for Furnes Skiløperforening

Nettbutikken stenger 13. november


Treningsdress
D-0183470_1
Treningsvest
D-0183476_1

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge?

Se Trimtex sin informasjonsfilm her


Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten til klubben, eller Trimtex på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00